Druk in het hoofd

Hulp nodig?

Iedereen heeft het recht om gelukkig te zijn en veilig op te groeien; Om trots te zijn op wat je kunt en je fijn te voelen thuis, op school en bij je vrienden. Soms gaat dit niet vanzelf. Je loopt tegen grenzen of beperkingen aan bij jezelf of in je omgeving. Bij CareHouse bieden wij hulp als het jou zelf even niet lukt.

Druk in het hoofd

Je kan meer dan je denkt!

Samen kijken we naar jouw kwaliteiten en gaan we de uitdaging aan om nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen. Niet jouw beperking is het uitgangspunt, maar je eigen kracht en die van jouw omgeving. Jouw doel is ons doel!

Druk in het hoofd

Jouw doel is ons doel

Bij CareHouse kan je terecht met vragen over jouw ontwikkelingsbeperking en/of als je passende hulp zoekt. Onze hulp bestaat niet uit één standaard oplossing: Ieder mens is uniek en ieder mens met een ontwikkelingsbeperking dus ook. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt!

Welkom bij CareHouse

Bij CareHouse bieden wij ontwikkelingsgerichte begeleiding aan kinderen en jongeren t/m 23 jaar en hun gezin. Wij zijn er voor kinderen en jongeren met een ontwikkelingsbeperking, zoals autisme, AD(H)D en/of een licht verstandelijke beperking. Onze ontwikkellijnen zorgen ervoor dat jij jouw beperking leert begrijpen en ermee om kan gaan. Zo kun je op eigen kracht door het leven. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring en begeleiden jaarlijks meer dan 1500 kinderen en  gezinnen. 

Waarom kiezen voor CareHouse?

  • 80% behaalt de vooraf gestelde doelen.
  • Tevredenheid scoort bij CareHouse een 8 en daar zijn we trots op.
  • Onze mensen staan voor jou klaar. Zij zijn enthousiast, gedreven en deskundig.
  • Wij werken met bewezen methodes en technieken ondersteund met e-learning.
  • Onze locaties hebben een huiselijk en laagdrempelig karakter en liggen in een woonwijk.

Wij geloven dat je meer kan dan je zelf denkt!

Daarom vinden wij vragen belangrijk als: ‘Wat kun je goed?’, ‘Waar beleef je plezier aan?’ en ‘Wat heb jij van je omgeving nodig?’. Niet iedereen is hetzelfde en dat is ook niet belangrijk. Bij CareHouse sluiten we daarom aan op jouw hulpvraag en helpen je om jouw eigen doelen te bereiken. Wij werken daarvoor samen met jou, je gezin en de mensen om je heen. Samen bereiken we meer!